mandag den 24. august 2015

Nu er der også lydkort uden hjælpetekst

Tusind tak for den fantastiske modtagelse de lydkort, vi udgav her på bloggen i forrige uge, har fået. Og tak for de mange gode tilbagemeldinger både fra kollegaer, forældre og pædagoger. Vi har fået kommentarer til justeringer og idéer til kommende projekter, og vi har lavet nogle få tilpasninger for at gøre lydkortene endnu bedre.https://drive.google.com/file/d/0Bz0L_I5UTeZoNWpQUnZnUVBKLWs/view?usp=sharing
Link til lydkort uden hjælpetekst


Oprindeligt var lydkortene mest rettet mod forældre og pædagoger, som gerne vil arbejde med barnets udtale og fonologiske opmærksomhed, men vi er blevet opmærksomme på, at der også er logopæder, der gerne vil  bruge kortene. Derfor har vi nu sammen med TipTapTudse udviklet lidt på materialet og har lavet en ny udgave uden den lille hjælpetekst, der findes nederst på hvert kort.

For at få adgang til lydkortene kan du på fanen øverst på siden trykke på "Lydkort". Hvis du læser på mobil, er der i stedet en rullemenu. Derinde finder du links til lydkortene både med og uden hjælpetekst.
Der er desuden sket små rettelser til lydkortene med hjælpetekst. Det gælder for QR-koderne i rævelyd, larvelyd og fryselyd. Derfor vil det være en god idé at hente dem ned igen og slette de gamle. På den måde er du sikret direkte adgang til de opdaterede film.

Rigtig god arbejdslyst til alle jer derude, som følger vores lydkortprojekt.

2 kommentarer :

 1. Tak for et flot materiale. Rigtig spændende projekt.
  Blødt d kan produceres uden at føre tungen ud imellem fortænderne.
  Har I overvejet et alternativ til fiselyd?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den positive tilbagemelding og dit spørgsmål. På dansk kan (og bør) blødt d realiseres uden at føre tungen helt ud mellem tænderne, men for at illustrere artikulationen tydeligt har vi "overgjort" bevægelsen ved at lave den interdental. Mht. fiselyden har vi erfaret, at børn synes, den er rigtig sjov. Vi tager alle kommentarer til efterretning til en senere redigering af materialet. Du er velkommen til at sende os en uddybende mail.

   Bedste hilsner
   børns sprog

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.