fredag den 28. august 2015

Print lydkortplakat

Vi har været i gang med at lave en plakat til jer, som ligger klar til gratis print. Plakaten har stadig QR-koderne på, så det er nemt at få adgang til filmene, der viser og forklarer lydene. Den er lavet af de lydkort, vi tidligere har præsenteret her på bloggen i samarbejde med firmaet TipTapTudse, og repræsenterer de 19 konsonantlyde, der findes i dansk talesprog. Materialet er lavet med henblik på at kunne bruges til skærpelse af børns fonologiske opmærksomhed og til afhjælpning af eventuelle udtalevanskeligheder. Læs mere på fanen "Lydkort", som du finder øverst på siden.
Plakaten kan printes til ophængning på børneværelset, i dagtilbuddet eller andre steder. Det kan være en sjov måde at blive mindet om særlige talelyde, der kan volde et barn vanskeligheder, eller blot få skærpet opmærksomheden på alle konsonantlyde. Billedet herunder er et link til plakaten.Link til plakaten


Lydkortene er blevet til i samarbejde med Mogens Buus fra TipTapTudse Motorik- og læringsspil.

I øvrigt har vi d. 22.08.15 lavet nogle få justeringer på "Lydkort med hjælpetekst" for at gøre dem endnu bedre. Derfor opfordres du til at hente den rettede version. Det kan du gøre på fanen "Lydkort". Samme sted får du overblikket det samlede materiale.

Husk at kortene findes i to versioner - en med hjælpetekst og en uden.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.