fredag den 6. februar 2015

Se et spændende foredrag på nettet

Organisationen TED producerer under mottoet "Ideas worth spreading" talrige foredrag, som er frit tilgængelige for alle på nettet. Foredragene gives af forskere eller personligheder inden for alverdens grene af videnskab og kultur, og de er formidlet, så man kan følge med og ofte illustreret med forsøg eller anekdoter.

http://www.ted.com/talks/patricia_kuhl_the_linguistic_genius_of_babiesPå børns sprog vil vi gerne anbefale et spændende foredrag af Patricia Kuhl, som omhandler babyers enestående evner til at opfatte og med tiden forstå sprog. Det er spændende og en dejlig, nem måde at få noget langhåret forskning serveret på


Patricia Kuhl er en anerkendt amerikansk forsker, der er optaget af, hvordan helt små børn tilegner sig sprog, og hvordan hjernen påvirkes af sproglige input og af samspil med omgivelserne. Under foredraget ser man bl.a. filmklip med nogle af de eksperimenter Patricia Kuhl og hendes medarbejdere laver med børn.

Du kan se det 10 min. lange foredrag ved at klikke på dette link: link til TED talk. Foredraget har danske undertekster.

Hvis du bliver så begejstret, at du må have mere, har TED lavet en liste over 11 must-see TED Talks. Du kan se listen her: 11 must-see.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.